Ivan Puystiens

Ik ben opgegroeid in Nieuwpoort en als kind ging ik, samen met mijn grootvader, bij laag tij mosselen plukken op de golfbreker. Aardappelen planten, krieken en braambessen plukken, kippen kweken ..., ik deed het allemaal. Mijn keuken is geïnspireerd door mijn roots, mijn verleden, mijn jeugd. En die roots zorgen er voor dat het product vandaag centraal staat in mijn keuken, los van zijn status, marktprijs of trends. Enkel de smaak primeert.

Bijgestaan door mijn vriendin Joëlle Raes, die het administratieve aspect alsook de zaal voor haar rekening neemt, en door mijn jong gedreven zaal- en keukenteam, kan ik mij alle creativiteit aan de dag leggen om fijne niet alledaagse gerechtjes te presenteren.

De erkenning van de gastronomische pers en -gidsen alsook de steeds groter wordende groep vaste klanten geven me de nodige zuurstof en energie om steeds weer een stapje verder te gaan in de culinaire verwennerij. Gastronomie is volgens mij de kunst om iemand culinair gelukkig te maken… en in dat opzicht is Chef zijn de mooiste job ter wereld!

© 2018 D&D Creation - All Rights Reserved - Privacy & cookies policy