À la carte | Oh Restaurant

À la carte

À la carte

Voorgerechten

Handgepelde Nieuwpoortse garnaal  €26
+ Royal Belgian Caviar 10 gr. supp. €23

Crème van aardpeer | bintjes | rode biet

Rode poon  €25
Krab | venkel | vadouvan 

Blauwe kreeft   €28  
Open ravioli | schelvis | spinazie | tomaat | Dugléré saus

Hoeve eitje 63° | spitskool | bintjes
met champignons | jamón ibérico   €23
(+ suppl. truffel €13)
met Royal Belgian Caviar  €45

Hoofdgerechten

Hele blauwe kreeft in oven  €55
Fregola | tomaat | Thermidor   

Lijnbaars    €33
Aubergine | tomaat | dashi boter met yuzu    

Hertenfilet      €36
Knolselder | polenta | champignon                                            

Belgisch Holstein rund      €33
(+ suppl. truffel €10)
Pomme dauphine | tomaat | mosterd | dragon              

Op zaterdagavond, feestdagen en vooravonden van feestdagen enkel in combinatie (ofwel voor- en hoofdgerecht, ofwel hoofd- en nagerecht)

Blijf op de hoogte!

© 2018 D&D Creation - All Rights Reserved - Privacy & cookies policy